Coffs harbour? Byron Bay! Eller snarare byron bay!??WTF!

Ja, alltså Nu har vi åkt forbi/sovit två nätter i/”upplevt” coffs harbour, och om ni undrar varför vi inte har skrivit något om det stället så är det ungefär såhär anledningen låter:

Vad skulle vi skrivit om?

Det var blåsigt, vi försökte oss på stranden, ingen längre stund. Första dagen promenerade vi in till ”stan” på vägen hel blev vi halvt förföljda av en pundare som blev arg för att vi inte ville säga våra namn, Eller alltså, inte prata med honom alls. Men han hakade upp sig på namnen…
Sen bodde vi tillsammans med 4 tyskar som tvunget skulle ha fläkten på när vi sov fast det inte alls var varmt.. Magda drömde att det var vinter, det säger väl ganska mycket om hur kallt det blev!!??

And that’s it! Sista dagen gick vi till en Ö med fåglar på.  Kan man komma på en dummare ide, när båda två hatar fåglar och är asrädd för fiskmåsarna som väcker hemska barndomsminnen om vildvittrorna i Ronja rövardotter, antagligen inte..

Vi åkte i alla fall till Byron Bay därifrånDet stället som vi hört så mycket om, lika mycket ont som gott..

”bara massa engelskmän som super skallen av sig” ”supa ragga sloss” ”helt jävla underbart, varför åker ni inte direkt dit?”
Min reflektion är: Sunny beach var kul när jag var 18år, njöt av arr supa mig full på tiquilashots 7 dagar i streck,, och vi var 7 tjejer på semester helt utan vuxnas överblickande för första gången i våra liv!
Med andra ord, jag hade nog älskat Byron Bay för några år sedan.

Allting har liksom lite tillåtelse att vara lite sämre, och lite dyrare. Det är en semesterort även för Australiensare!
Men jag ska inte bara kasta skit. Det är tervligt, schyssta stränder, vilket egentligen är det ända vi kräver, och det har varit hyfsat fint väder, Bara lite små regnskurar. OCH, Icke att förglömma: Vi har antagligen haft en av våra bästa upplevelser här: SURFAT!!
JA!! Nu har vi äntligen provat, och vet ni!!? VI KLARADE DET!!!! VI STOD UPP!! VI FÅNGADE VÅGOR!! VI ÄR BÄST!!!!!!!!!

Och, för allmän information, våran surflärare var ingen mindre än MR huvudroll i THE WRESTLER, eller alltså, det var inte han i egen hög person, men det var definitivt hans tvillingbror.

I morgon ska vi åka till Nimbin! Googla på det, för jag tänker inte förklara här, men när jag bad max googla det så ska det ha verkat vara ”Ett hippieställe med allt som hör hippier till”  Sant

YES, nästa stop blir surfers Paradise, då ska vi hyra egen bräda och slipa på färdigheterna, så kanske ni får se en och annan blid när vi känner oss så pass bra att vi inte behöver vara i vattnet båda två ifall något skulle hända!

Det var allt för denna gången.

Em


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0