Nuuuu Regnar det!

RegnRegnRegn! Just nu ar det piss vader!
Vi har inte gjort nagot sarskillt sen vi var och kolla in Valarna. Har en film pa nar vi aker bat, men eftersom vi ar mongo pa att fatta hur man lagger upp filmer pa bloggen, sa finns dom pa fejjan.
Nu har vi varit har i Port Macquarie sa lange att det nastan kanns som vi bor har! Dags att dra vidare alltsa! Mot Coffs Harbour! Vi vill ha sol! For det finns faktiskt inget att gora har nar det regnar!
Men man ska inte klaga, det ar i alla fall 20grade varmt. Och vi ar lediga! Ha!
Fast Emma borjar bli lite trott pa allt mitt nynnande, eller snarare galen. Sa kan det bli nar man spenderar 24/7 med varandra. Och hon ar nog inte trott pa mitt "Anders tjat".. haha. "Men va? Ni patade ju igar!?"
Jaja, det kan hon fa ta.

Ah! Kom pa att vi maste mala en sten! Det kan man gora har i Port Macquaire! Konst sager dom att det ar. Sen ska vi fotta den och lagga upp en bild. Det blir nog bra.

Puss//M

Kommentarer
Postat av: Johanniz

Åh. jag säger bara Åh. och love love love love love love love.

2009-10-05 @ 16:44:39
URL: http://edithjohanna.blogspot.com
Postat av: Sanna

Nu har jag läst igenom hela eran blogg (: trots att det hänt många mindre bra saker så verkar ni ha det riktigt bra!! Hoppas att det inte händer fler tråkigheter , ser fram emot att läsa vidare (:(: kram på er!

2009-10-09 @ 12:43:56
URL: http://www.mulles.net
Postat av: Mallamamma

Du Emma, Malla har nynnat hela livet, och det är faktiskt gulligt!! PS. Mallamamma kan oxå utalas mallig mamma, JÄTTEKRAM på er!

2009-10-09 @ 19:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0